rss

A fost deschis al doilea showroom MINI din Romania

  1. 28/10/2011
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: Coupe, MINI
    Vezi toate fotografiile (4)

    Motor AG a deschis la Pitesti prima reprezentanta MINI din provincie si al doilea din Romania. Noul showroom si service-ul au fost lansate in urma unei investitii de peste 250.000 euro.

    “Deschiderea centrului MINI din Pitesti vine intr-un moment oportun, vanzarile MINI în Romania pe primele 7 luni ale anului depasind cu peste 70% numarul de unitati livrate in perioada similara a anului trecut. Suntem increzatori in performantele viitoare ale acestei marci, bazandu-ne pe o gama de modele deosebit de atractiva si speciala. Modelul MINI Countryman, lansat în 2010, a fost extrem bine primit de piata (35% din vanzarile marcii din acest an), iar portofoliul extins de modele va sustine dezvoltarea acestui brand în Romania”, a declarat Alexandru Manole, director vanzari al Motor AG.

    Principala atractie a evenimentului de lansare a fost prezentarea noului MINI Coupe. Ultimul membru al gamei constructorului britanic este disponibil in trei variante de motorizare pe benzina (Cooper, Cooper S si John Cooper Works) si o varianta diesel (Cooper SD), la un pret de pornire de 18.000 Euro fara TVA pentru versiunea MINI Cooper Coupe (1,6 litri si 90 kW/ 122 CP).

    Modelul vine o suspensie si un sasiu deosebit de elaborate, consolele scurte si motoare performate. Primul autoturism MINI cu doua locuri se remarca prin spoiler-ul retractabil automat si designul unic al acoperisului, de forma unei sepci de baseball întoarse.

    Prin MINI Connected, disponibil din septembrie 2010 pe toata gama de modele, MINI a fost primul care a adus internetul in automobil si in Romania. Solutia, alaturi de webradio si aplicatii inovatoare precum MINIMALISM Analyzer sau Dynamic Music, a oferit pentru prima data acces Twitter si Facebook prin displayul central al masinii.


    Vizualizari: 2119
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »