rss

Video: Modelul Julia Stegner si Mercedes SLS AMG, impreuna pentru Saptamana Modei

  1. 25/01/2010
  2. Categoria: MG
  3. Tags: Julia Stegner, Mercedes, Mercedes-Benz, SLS AMG, Video
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes-Benz a facut echipa cu designer-ul vestimentar Gareth Pugh si fotograful Nick Knight pentru a realiza o campanie destinata Saptamanii Modei din Berlin. Intitulata "moda ca performanta", campania producatorului german a apelat la serviciile modelului Julia Stegner, care a pozat alaturi de un SLS AMG rosu imbracata fiind intr-o tinuta futurista creata de Pugh.

    "A avea o viziune si a-i insufla, apoi, viata, asta este o parte esentiala in succesul companiei Mercedes-Benz. Designerii inovativi sunt condusi de pasiunea pentru design, tehnologie, materiale si stil in dezvoltarea creatiilor lor. Iar inovatia este la fel de importanta in moda ca si in designul auto. Designul futurist este caracterizat intotdeauna de o combinatie de idei exceptionale, semnatura personala a creatorului si un stil unic - trasaturile cheie ale lui Mercedes-Benz", a spus Anders Sundt Jensen, vicepresedinte al Brand Communications Mercedes-Benz Cars.

    Mercedes SLS AMG este propulsat de un motor V8 de 6,3 litri, capabil sa dezvolte 563 CP si 650 Nm, destul cat sa impinga masina pana la 100 km/h cu start de pe loc in 3,8 secunde si la o viteza maxima de 317 km/h.

    Vizualizari: 1509
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »