rss

Myers Motors a publicat primele fotografii cu urmasul lui NMG

  1. 24/09/2009
  2. Categoria: MG
  3. Tags: electric, Myers Motors, NMG
    Vezi toate fotografiile (4)

    Compania Myers Motors a prezentat lumii intregi primele fotografii cu urmasul lui NMG, un triciclu electric cu doua locuri. Acesta pastreaza aceleasi linii generale, dar putem spune cu certitudine ca noul automobil este mult mai simpatic.

    Denumit initial NMG2, noul autovehicul lansat de Myers se numeste... ei bine, nu se stie ce nume va adopta pana la urma, in comunicatul de presa remis de compania americana el fiind numit simplu "noul model cu doua locuri".

    Asadar, noul model cu doua locuri de la Myers Motors are o viteza de top de 120 km/h si o autonomie de circa 100 kilometri, dar americanii vor comercializa in paralel si o versiune ceva mai potenta, care va putea rula aproximativ 160 kilometri pana la urmatoarea reincarcare a bateriilor. Ambele versiuni folosesc acumulatori litiu-ion, iar oficialii Myers Motors sustin ca bateriile au o durata de viata de 160.000 de kilometri.

    Ultima creatie a celor de la Myers Motors va intra in productie la finele lui 2010, pretul pentru acest triciclu electric urmand sa fie undeva sub pragul de 20.000 euro.

    Vizualizari: 912