rss

Noul Mercedes M-Klasse, disponibil in Romania de la 55.676 euro, cu TVA

  1. 02/12/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: M-klasse, Mercedes, ML
    Vezi toate fotografiile (3)

    Mercedes a lansat oficial pe piata din Romania noul M-Klasse, la un pret de pornire de 55.676 euro, cu TVA inclus, pentru versiunea ML 250 BlueTEC 4MATIC. Noua generatie este, in medie, cu 25% mai economica decat modelul anterior.

    SUV-ul Mercedes beneficiaza de noi sisteme de tractiune integrala, de suspensie si de asistenta, precum si de o gama de motorizari mai eficienta. De exemplu, ML 250 BlueTEC este cea mai economica versiune din istoria Clasei M, cu un consum de 6 litri/100 km.

    Noul motor diesel de  top, ML 350 BlueTEC 4MATIC, este mai performant dar si mai economic, cu un consum cu 24% mai putin decat modelul precedent, ajungand la o valoare de 6.8 litri pentru 100 km parcursi. Motorul pe benzina ML 350 4MATIC BlueEFFICIENCY este echipat cu noul sistem de injectie directa Mercedes-Benz, care asigura o economie de combustibil semnficativa.

    Producatorul auto ofera in echiparea standard tractiunee integrala permanenta 4MATIC impreuna cu 4ETS, sistem de control electronic al tractiunii si un buton special de off-road care activeaza un stil de conducere adaptat acestui tip de drum.

    Pachetul optional ON&OFFROAD ii ofera soferului sase moduri de conducere: un mod automat, doua moduri speciale de off-road si trei pentru on-road. Acesta mai include un scut pentru motor, reductor, un diferential central blocabil si o suspensie AIRMATIC imbunatatita.

    La capitolul siguranta, noul M-Klasse beneficiaza in dotarea standard de un sistem de monitorizare a pierderii presiunii din pneuri, lampi de frana adaptive si Brake Assist (BAS). Asistentul pentru mentinerea pe banda de rulare (Active Lane Keeping Assist) si Asistentul pentru unghiul mort (Active Blind Spot Assist) sunt sisteme disponibile optional.

    SUV-ul vine echipat standard cu sistemul Audio 20 CD care include un radio cu tuner dublu, un display central color de 14,7 cm diagonala, un CD player compatibil MP3/WMA/AAC si interfata USB. Functia Bluetooth este de asemenea inclusa in acest pachet.

    Versiunea ML 350 BlueTEC 4MATIC costa 59.334 euro, cu TVA, iar ML 350 4MATIC BlueEFFICIENCY poate fi achizitionat pentru suma de 58.776 euro, cu TVA inclus.

    Vizualizari: 2317