rss

Noul Mercedes B-Klasse, disponibil in Romania incepand de la 24.676 euro, TVA inclus

  1. 05/12/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: B-klasse, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noua generatie Mercedes B-Klasse poate fi acum comandata de clientii romani la un pret de pornire de 24.676 euro, cu TVA inclus, pentru versiunea B 180 BlueEFFICIENCY. Monovolumul compact vine cu o o platforma tehnica complet noua cu motorizari noi si transmsie automata cu dublu-ambreiaj.

    Noul B-Klasse de la Mercedes-Benz a fost lansat oficial in Romsnia. Modelul se aliniaza la noua directie stilistica introdusa de CLS si este construit pe noua arhitectura cu tractiune fata MFA (Modular Front Arhitecture), care se va sta si la baza viitoarele A-Klasse, CLC si CLK.

    B-Klasse masoara acum 4.359 mm in lungime , 1.786 mm in latime, 1.557 mm in inaltime, fiind cu 90 mm mai lung si cu 50 mm mai jos decat generatia precedenta. Coeficientul aerodinamic Cx variaza de la 0.26 in cazul versiunilor standard la 0.24 in cazul echiparii cu pachetul aerodinamic Eco Technology.

    Constructorul auto ofera patru motorizari noi pe benzina si diesel, cu injectie directa si supraalimentare cu turbina, o transmisie automata cu dublu-ambreiaj, precum si una manuala.

    Consumul de carburant este cu pana la 21% mai mic decat al modelului anterior, ambele versiuni diesel (B 180 CDI BlueEFFICIENCY si B 200 CDI BlueEFFICIENCY) avand un un consum mediu de 4,4 litri pentru 100 de km parcursi fata de 5,2 litri, valoarea de consum a predecesorilor.

    In ciuda performantelor dinamice mult mai bune, versiunile pe benzina B 180 BlueEFFICIENCY si B 200 BlueEFFICIENCY consuma acum in medie 5.9 litri pentru 100 km parcursi.

    In echiparea standard, noul B-Klasse beneficiaza de sistemul COLLISION PREVENTION ASSIST (ofera atentionare vizuala si acustica si pregateste sistemul de franare in cazul in care masina se indreapta periculos spre un alt autovehicul) si sistemul adaptiv de franare Brake Assist.

    Cea mai scumpa versiune este B 200 CDI BlueEFFICIENCY si are un pret de 27.900 euro, cu TVA inclus.

    Vizualizari: 3060