rss

Mercedes SLS AMG Roadster poate fi achizitionat la un pret "modic" de 203.360 de euro

  1. 09/06/2011
  2. Tags: Mercedes, SLS AMG, sls amg roadster
    Vezi toate fotografiile (9)

    Clientii romani cu buzunare generoase isi pot achizitiona acum noul Mercedes SLS AMG Roadster, un supercar exclusivist al carui plafon se decapoteaza in 11 secunde pentru "numai" 203.360 de euro

    Modelul lansat recent este cu 8.680 de euro mai scump decat versiune coupe, o diferenta onesta daca luam in calcul acoperisul rabatabil construit din trei staturi de panza, magneziu, otel si aluminiu, si modificarile efectuate de dragul sigurantei.

    Plafonul noului SLS AMG Roadster poate fi actionat electro-hidraulic la viteze de pana la 50 km/h, fiindu-i necesare doar 11 secunde pentru a se decapota sau se inchide. Mercedes a echipat bolidul cu sistemul Airscarf, care consta intr-un sistem de ventilatie integrat in tetiere ce incalzeste capul si gatul pasagerilor sai atunci cand acoperisul este rabatat.

    Pentru a-si feri pasagerii de consecintele unui accident rutier, supercarul beneficiaza de ranforsari in spatele scaunelor, care vin in ajutorul sistemului de protectie rollover.

    Modelul este pus in miscare de acelasi V8 aspirat de 6.208 centimetri cubi, care produce tot 563 CP  la 6.800 rotatii pe minut si un cuplu motor de 650 Nm la 4.750 rotatii pe minut. Viteza maxima este aceeasi si este de asemenea limitata electronic la 317 km/h.

    Noul Mercedes SLS AMG Roadster va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Vizualizari: 2976