rss

Mercedes Citan, prima schita oficiala

  1. 06/02/2012
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: citan, Mercedes, Nissan, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes a dezvaluit prima schita oficiala cu viitorul Citan, fructul colaborarii intre germani si francezii de la Renault-Nissan.

    Noul Mercedes Citan are la baza vehiculul comercial Renault Kangoo si reprezinta unul din produsele nascute in urma intelegerii intre cele doua entitati auto. Schita publicata tradeaza o viitoare utilitara care va fi lansata oficial la Salonul Automobilelor Comerciale, programat in toamna acestui an, la Hanovra.

    Numele este o imbinare a termenilor "city" si "titan" si denumeste cea mai noua propunere Mercedes din gama utilitarelor formata din celebrele Vario, Sprinter si Vito. Viitorul Citan se adreseaza jucatorilor comerciali care fac livrari urbane, modelul urmand a fi disponibil in mai multe variante de caroserie.

    Asadar, pentru a se ridica la exigenta fiecarui client in parte, autovehiculul va putea fi comandat in diferite versiuni: cabina simpla, cabina dubla, mini-bus, fiecare cu dimensiuni si mase diferite.

    Dorind sa pastreze misterul, oficialii Mercedes nu au publicat inca lista cu oferta de motorizari, insa ne putem astepta la pachetul BlueEfficiency. Fiind destinat drumurilor urbane, o varianta electrica nu este exclusa.

    Noul Mercedes Citan va fi lansat pe pietele europene in toamna anului 2012.

    Vizualizari: 1811