rss

Video: Mercedes C-Klasse isi pierde portierele ... la propriu

  1. 21/09/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: C-Klasse, Coupe, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a-si face o intrare agresiva pe piata americana cu noul C-Klasse Coupe, Mercedes a lansat un clip promo scurt, dar sugestiv: modelul german isi pierde literalmente portierele.

    Intr-o exprimare video metaforica, Mercedes C-Klasse se transforma in C-Klasse Coupe, dupa ce mai multe lanturi care il incatusau ii desprind usile din spate.

    Noul model a fost prezentat oficial in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva. Sportiva va purta batalii cu rivali precum Audi A5 si BMW Seria 3 Coupe si este oferita cu trei motoare pe benzina si doua dieseluri. Acestea sunt dotate cu injectie directa si sistemul Start &Stop in standard.

    Gama pe benzina ofera unitati de la 156 CP la 306 CP, in timp ce pe frontul diesel clientii pot alege intre versiunea C 220 CDI, care dezvolta 170 si  C250 CDI, de 204 CP.

    Puterea va fi transmisa fie prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu sase trepte, fie cu ajutorul noii G-Tronic Plus.

    La capitolul siguranta, noul Mercedes C-Klasse Coupe vine cu sapte airbaguri, centuri pretensionate si o serie de sisteme active: ABS, asistenta la depasirea benzii de demarcatie, asistenta la nivelul unghiului mort, lumini adaptive si ESP.

    Vizualizari: 2078
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »