rss

Mercedes-Benz Unimog este "Masina off-road a anului 2012"

  1. 16/02/2012
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes, unimog
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes-Benz Unimog a fost desemnat cel mai bun autovehicul de teren al anului de catre cititorii revistei de specialitate "Off-Road", categoria „autovehicule speciale”,pentru a opta oara consecutiv.

    Gama Unimog off-road U 4000/U 5000 este produsa in fabrica din Wörth din 2002 si include autovehicule speciale pentru interventii in zonele indepartate, greu de patrus, cu teren avariat, fara sosele sau drumuri.

    Premiul "Off-road Vehicle of the Year 2012 – special vehicles category" a fost acordat pe baza voturilor oferite autovehiculelor de teren pentru opt categorii de autovehicule incluse in competitia lansata de revista pentru autovehicule off-road, din Munchen.

    Categoriile inscrise in concurs au fost: „autovehicule off-road”, „autovehicule off-road de lux”, „SUV-uri”, „SUV-uri premium”, „autovehicule clasice de teren”, „pick-up-uri”, „autovehicule speciale” si „autovehicule crossover”.

    Revista "Off-Road" le ofera inca din anul 1982 posibilitatea cititorilor sai sa voteze autovehiculele lor off-road preferate.

    Vizualizari: 2773