rss

Mercedes-Benz se alatura cercetasilor Romaniei

  1. 24/08/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes, Viano, Vito
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes-Benz face casa cu peste 1.500 de cercetasi romani in cadrul celei de-a cincea Jamboree Nationale – RoJam 2011 – un eveniment care s-a desfasurat din nou in Romania, dupa 75 de ani.

    Astfel, in cadrul celui mai semnificativ eveniment national din Sud-Estul Europei, din ultimul deceniu, organizat de Cercetasi, camionul Atego, autovehiculele comerciale usoare, noile Vito si Viano si autoturismul Mercedes-Benz GLK au stat non-stop la dispozitia Cercetasilor Romaniei pe timpul evenimentului.

    Camionul Mercedes-Benz Atego a facilitat transportul materialelor de la Turda, Targu Mures, Fagaras pana la locatia in care s-a desfasurat Jamboreea, precum si retur. Autovehiculele comerciale usoare, Mercedes-Benz Vito si Mercedes-Benz Viano, au ajutat la transportul participantilor si al staff-ului la diverse activitati de prin imprejurimi, iar Mercedes-Benz GLK a reprezentat un ajutor de nadejde in diferite interventii din muntii Cindrel.

    Astfel, cele patru autovehicule au strabatut sute de kilometri atat pe sosele, cat si pe drumuri forestiere, contribuind la succesul evenimentului cercetasesc.

    Mai mult, prin intermediul RoJam 2011, Mercedes-Benz a asistat si a participat la activitatile menite sa sprijine comunitatea locala din Saliste si imprejurimi: proiectelor sociale numite „Calfe”. Printre acest proiecte s-au numarat si curatarea si tratarea exponatelor din Muzeul etnografic din Gales, marcarea traseului turistic Sibiel-Saliste-Poiana Soarelui si la amenajarea spatiului de joaca in curtea Gradinitei din Saliste.

    Vizualizari: 1768