rss

Mercedes ar putea produce anumite modele in fabricile Renault-Nissan

  1. 24/08/2012
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes, Nissan, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Daimler ar putea produce modele din gama Mercedes-Benz in fabricile grupului partener Renault-Nissan. Desi au refuzat sa comenteze stirea, se pare ca decizia va fi luata pana la finele acestui an.

    Germanii de la Daimler ar putea profita de pe urma parteneriatului cu Renault-Nissan pentru a produce anumite modele in uzinele acestora din Europa de Est. In prezent, nemtii analizeaza aceasta posibilitate, insa o hotarare finala va fi luata la sfarsitul anului. Potrivit Reuters, printre modelele care ar putea iesi de pe liniile de asamblare Renault-Nissan se numara un SUV Mercedes-Benz, dar si un nou model al diviziei premium de la Nissan, Infiniti.

    Primele autoturisme ale celor de la Daimler ar putea fi fabricate in 2016, conform unor surse neoficiale citate de Financial Times Deutschland si Reuters. Oficialii celor doua entitati auto au refuzat sa faca declaratii pe marginea acestor informatii, insa aceasta miscare i-ar putea ajuta pe cei de la Mercedes sa recupereze din cota de piata pierduta in favoarea rivalilor de la BMW si Audi.

    Renault-Nissan si Daimler si-au anuntat parteneriatul in aprilie 2010, la trei ani distanta de la ruperea relatiilor germanilor cu americanii de la Chrysler. Cele doua grupuri vor produce impreuna propulsoare pe benzina, care vor fi fabricate la uzina fabrica din Tennessee a celor de la Nissan.

    Vizualizari: 1812
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »