rss

Actualul Mercedes SL a iesit din productie

  1. 07/12/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes, Sl
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ultimul exemplar al coupe-ului SL a fost produs la uzina Mercedes din Bremen. Noua generatie va fi lansata la inceptului anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

    Fabrica germana ia o pauza pana la sfarsitul anului, dupa ce ieri a iesit de pe liniile de productie ultimul Mercedes SL. Activitatea va fi reluata de indata ce va debuta noua generatie.

    Astfel, dupa 10 ani de viata, sportiva SL R230 iese la pensie. In aceasta perioada, modelul s-a vandut in 169.434 de exemplare si a fost supus la doua facelift-uri, in 2006 si in 2008, acesta din urma fiind ceva mai vizibil.

    Ultimul SL va sta la loc de cinste in muzeul Mercedes. Exemplarul este echipat cu propulsorul V6 de 3,5 litri, care dezvolta 316 Cai Putere. Coupe-ul are o caroserie vopsita in nuanta Iridium Gray.

    Noua generatie SL va face cunostinta cu publicul in ianuarie 2012, odata cu deschiderea portilor Salonului Auto de la Detroit. Autoturismul va beneficia de ultimele tehnologii Mercedes-Benz cum ar si plafonul Magic Vision Control, sistemul audio Frontbass si structura din aluminiu.

    Vizualizari: 1372