rss

Noul Mercedes GLK facelift, imagini si informatii oficiale

  1. 23/03/2012
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: facelift, GLK, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (11)

    Mercedes a supus modelul GLK unei operatiuni de facelift in urma caruia SUV-ul capata un aspect frontal vizibil revizuit. Modificari au avut loc si la interior, gama de motorizari a fost actualizata, iar modelul este acum disponibil si cu tractiune spate.

    Noul Mercedes GLK restyling beneficiaza acum de lumini de zi cu tehnologie LED, montate pe o bara cromata. LED-urile se repeta si la nivelul blocurilor optice spate, iar barele longitudinale sunt acum mai aerodinamice.

    Printre noutati se mai numara seturile din jante de aliaj de 17 si 19 inch, acestea din urma, alaturi de o suspensie sport si un kit estetic exterior, fiind disponibile cu pachetul sport AMG, oferit in premiera in gama GLK.

    Faceliftul se repeta si la interior, unde au avut loc importante modificari. Bordul a fost infrumusetat cu un ornament de lemn, consola centrala a fost redesenata, iar fantele sistemului de ventilatie sunt acum rotunjite.

    In echiparea standard, Mercedes ofera sistemul Audio 20 CD radio, cu un ecran TFT de 5.8 inch, care include un twin-tuner, Bluetooth, conexiune USB si AUX-IN si suport mp3/wma/aac.

    Optional, clientii pot alege un sistem pentru iPad, sistem de navigatie Becker, sistem multimedia COMAND Online cu TV Tuner digital si un sistem audio Harman Kardon Logic 7 cu 12 difuzoare.

    Noul Mercedes GLK facelift este oferit cu o gama de motorizari compusa din patru motorizari diesel si una pe benzina. Aceasta din urma este un V6 de 3.5 litri de 306 CP al versiunii GLK 350 4MATIC BlueEFFICIENCY.

    Pe frontul diesel, producatorul auto propune versiunie GLK 200 CDI BlueEFFICIENCY (143 CP), BlueEFFICIENCY GLK CDI (170 CP), 250 GLK BlueTEC 4MATIC (204 CP) si GLK 350 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY (265 CP).

    Noul Mercedes GLK facelift va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la New York, care va avea loc in perioada 6-15 aprilie.

    Vizualizari: 6170
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »