rss

Mercedes-Benz GLA si noua Clasa C, lansate de Autoklass Grup

  1. 27/03/2014
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: GLA
    Vezi toate fotografiile (4)

    Lansate oficial pe plan international la finalul anului 2013, noile modele Mercedes-Benz - GLA si noua Clasa C – au fost prezentate publicului in cadrul evenimentului organizat de catre Autoklass Grup - centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz, miercuri 26 martie, la Palatul Ghika.

    La eveniment au participat aproximativ 300 de invitati care, pe parcursul a 3 ore, au putut descoperi pe rand ambele modele. Participantii la eveniment, in cea mai mare parte oameni de business si oficialitati, precum si personalitati din domeniul artistic, sportiv, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, directori de companii multinationale si bancare, au avut ocazia sa descopere designul progresiv al noului GLA, precum si inovatiile tehnice si confortul revigorant al noii Clase C.

    Noul GLA subliniaza aspiratia Mercedes-Benz de a deveni lider in materie de performanta in segmentul SUV compact premium, in timp ce noua Clasa C dispune de dotari tehnice inovatoare, fiind un model de referinta pentru segmentul sau. Cu un design aerodinamic si un interior ultra-luxos, noua Clasa C este un simbol al confortului, rafinamentului si elegantei.

     Daniel Grecu – Director General Autoklass Grup declara:
    “Suntem incantati de modul in care clientii si partenerii nostri au onorat invitatia noastra de a fi alaturi de echipa Autoklass si ne bucuram ca am reusit impreuna sa cream o ambianta de rafinament si eleganta cu ocazia prezentarii celor mai noi modele de autoturisme Mercedes-Benz.

    Datoram evolutia companiei noastre parteneriatului cu clientii nostri si ne dorim ca in continuare sa le oferim cele mai bune produse si servicii la cele mai inalte standarde de profesionalism si de calitate.
    Suntem convinsi ca vanzarea acestor noi modele de autoturisme va avea un rol deosebit de important in consolidarea pozitiei companiei noastre in piata auto din Romania.

    Activitatea noastra are la baza ”respectul acordat partenerilor nostri” iar Parteneriatele cu Clientii nostri ne onoreaza si totodata ne obliga sa le depasim permanent nivelul asteptarilor.

    Cu aceasta ocazie va invitam sa testati la showroom-urile noastre noile modele de autoturisme Mercedes-Benz, ocazie cu care puteti beneficia de evaluarea gratuita a autovehiculului pe care il detineti in prezent indiferent de marca acestuia, compania noastra oferind posibilitatea de achizitie a acestor autovehicule rulate.”

    Scopul declarat al marcii este atingerea celui mai inalt standard de siguranta pentru intreaga gama. In aceasta idee, noua Clasa C este echipata cu aproape toate sistemele de asistenta care au fost lansate in premiera mondiala, pe Clasa S si Clasa E.

    Noul GLA poate fi personalizat pana in cele mai mici detalii datorita liniilor de echipare  “Style”, “Urban” si “AMG Line”, dar si cu ajutorul pachetelor “Night” si “Exclusive”. O lista complexa de dotari optionale este, de asemenea, disponibila pentru procesul de configurare existent pe www.autoklass.ro.

    Preturile pentru noua Clasa C incep de la 27.500 euro fara TVA (34.100 euro cu TVA inclus), iar  pentru GLA incep de la 24.625 euro fara TVA (30.535 euro cu TVA inclus).

    Vizualizari: 5553