rss

Noul Mercedes Clasa A ajunge in Romania in toamna

  1. 04/07/2012
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes
    Vezi toate fotografiile (11)

    Mercedes-Benz Romania anunta lansarea noii generatii Clasa A, model ce ajunge in showroomurile din Romania in septembrie. Preturile noii Clase A incep de la 19.900 euro (fara TVA) pentru versiunea A 180 BlueEFFICIENCY.

    Noua generatie Clasa A poate fi comandata de catre clientii romani, modelul fiind disponibil cu o gama de motorizari generoasa, cu puteri cuprinse intre 109 si 211 CP, precum si cu sistemul cu radar COLLISION PREVENTION ASSIST oferit in echiparea standard.

    Tot in standard sunt oferite climatizarea automata THERMATIC, sistemul Audio 20 cu radio, CD, MP3, slot USB, display cu diagonala de 14.7 cm si conexiune bluetooth, geamuri actionate electric fata si spate, sistem de aprindere automata a farurilor HEADLAMP ASSIST si volan multifunctional cu 12 butoane.

    Autoturismul este oferit in compania a trei niveluri de echipare "Urban", "Style", "AMG Sport", precum si a trei pachete de design ("Night", "Exclusive" si "AMG Exclusive") la care se adauga o lista generoasa de dotari optionale.

    Toate motorizarile noii Clase A ofera in standard functia ECO start/stop. Propulsoarele pot fi combinate cu noua transmisie manuala in sase trepte (standard) sau cu transmisia automata cu dublu-ambreiaj 7G-DCT.

    In ceea ce priveste siguranta, pe langa sistemul cu radar COLLISION PREVENTION ASSIST, noul Mercedes Clasa A beneficiaza de ATTENTION ASSIST (sistem de detectare al oboselii) oferit standard si sistemul PRE-SAFE de protectie preventiva.

    Modelul poate fi echipat cu pana la noua airbaguri. Echiparea standard include airbaguri frontale pentru sofer si pasagerul din dreapta, un airbag pentru genunchii soferului, airbaguri pentru torace-pelvis incorporate in scaune pentru protectia pieptului, zonei abdominale si zonei pelviene, precum si airbaguri cortina.

    Vizualizari: 1531