rss

Mazda va produce un coupe cu doua locuri pentru Alfa Romeo

 1. 21/01/2013
 2. Categoria: Mazda
 3. Tags: Alfa Romeo, Mazda, MX-5
  Vezi toate fotografiile (1)

  Mazda va produce un automobil coupe cu doua locuri pentru brandul Alfa Romeo din cadrul Fiat. Modelul va intra in productie la uzina Hiroshima din Japonia, in 2015.

  Dupa ce au anuntat anul trecut colaboarea privind productia unei sportive, Mazda si Fiat revin cu anuntul privind semnarea acordului. Modelul va intra in productie la uzina Hiroshima, in urmatorii 2 ani.

  Noul roadster Alfa Romeo va fi realizat pentru piata globala si va avea la baza arhitectura noii generatii Mazda MX-5. Colaborarea prevede ca atat Mazda, cat si Fiat sa dezvolte doua roadstere cu tractiune spate, cu stiluri diferite, specifice si reprezentative pentru fiecare brand. Ambele versiuni, Mazda si Alfa Romeo, vor fi echipate cu motoare proprii fiecarui constructor.

  Prin intermediul acestei colaborari, Mazda isi propune sa dezvolte si sa creasca eficienta productiei si sa revitalizeze entuziasmul pentru masinile sport coupe cu doua locuri in intreaga lume. Pentru Fiat, aceasta cooperare va permite realizarea unei interpretari moderne a roadsterului clasic Alfa Romeo, utilizand cele mai noi solutii tehnice.

  Vizualizari: 2582
  Citroën C-Elysée

  Citroën C-Elysée

  Pret: 5.000 EUR, An: 2015, Kilometri: 133.500 detalii »

  Toate anunturile »