rss

Mazda lanseaza in Romania noul CX-5 diesel

  1. 03/05/2012
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: cx-5, Diesel, Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua Mazda CX-5 este disponibila acum si in versiunea cu motorizare diesel la un pret de pornire de 24.190 de euro cu TVA inclus.

    Noul crossover isi completeaza gama de motoare cu propulsorul SKYACTIV-D 2.2l diesel, care va fi oferit in doua trepte de putere, de 150 si 175 de CP. Aceasta unitate are cel mai scazut raport de compresie din lume, de 14:1, ceea ce se traduce printr-un consum redus cu 20% fata de versiunea anterioara. Modelul respecta normele de poluare Euro 6, ce vor intra in vigoare in 2014.

    Mazda CX-5 diesel inregistreaza un consum combinat de doar 4,6 l/100km si emisii de doar 119 gr./km, cele mai scazute valori din clasa.

    Ambele motoare (SKYACTIV-G de 2l benzina si SKYACTIV-D 2.2l diesel) pot fi comandate cu oricare dintre noile transmisii cu sase rapoarte SKYACTIV-Drive sau SKYACTIV-MT. Indiferent de motorizarea sau tipul de transmisie ales, Mazda CX-5 poate fi echipata cu tractiune standard, frontala sau tractiune integrala permanenta.  

    In functie de versiune, CX-5 poate fi echipat cu sistemul RVM de monitorizare a „unghiului mort”, sistemul de asistenta la depasirea liniilor ce delimiteaza benzile de mers (LDWS), sistemul de frânare inteligenta in oras (SCBS) si sistemul de comutare automata intre faza lunga si scurta (HBC).

    Vizualizari: 2038