rss

Mazda a fabricat peste 1 milion de autovehicule SKYACTIV

  1. 15/04/2014
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda, SKYACTIV
    Vezi toate fotografiile (1)

    La doi ani si patru luni de la lansarea modelului CX-5, primul autovehicul dotat integral cu tehnologia SKYACTIV, Mazda a reusit performanta de a produce 1.040.000 unitati ale celor 3 modele SKYACTIV pana la sfarsitul lunii martie a acestui an.

    Cele trei  modele – Mazda CX-5, Mazda 6 si Mazda3 -  au fost vandute in peste 100 de tari si regiuni.

    Tehnologia Skyactiv de la Mazda ofera soferilor o performanta excelenta in ceea ce priveste siguranta, fara a renunta la placerea de a conduce specifica marcii. SKYACTIV reduce semnificativ si nivelul poluarii. Gama inovatoare de tehnologii a avut ca obiectiv imbunatatirea eficientei componentelor de baza care dicteaza performanta automobilului, precum motorul si transmisia, concomitent cu reducerea greutatii.

    Noile automobile Skyactiv au adoptat totodata si designul Mazda KODO – Soul of Motion, ce exprima puterea, frumusetea si tensiunea specifice miscarilor animalelor neimblanzite.

    Masamichi Kogai, Presedinte si CEO Mazda, a remarcat faptul ca modelele s-au bucurat de un real success pentru ca au rezonat cu clientii din lumea intreaga. “Mazda va continua sa creeze masini si mai interesante, care vor imbogati viata proprietarilor lor. Acest lucru ne va ajuta sa construim o relatie puternica si de durata cu clientii nostri”, a declarat Kogai cu prilejul evenimentului.
    Mazda anunta totodata extinderea gamei, planificand introducerea altor 5 modele dotate cu tehnologia SKYACTIV pana in martie 2016.

    Vizualizari: 3707