rss

Mazda MX-5 facelift ajunge in toamna in Romania

  1. 11/07/2012
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda, MX-5
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda prezinta noul MX-5 faceift, model ce vine cu o serie de modificari la nivel estetic, dar si din punct de vedere a tehnologiilor oferite. Modelul va ajunge in Romania in aceasta toamna si va beneficia si de un pachet sport pentru versiunea de top.

    O versiune noua Mazda MX-5, cel mai popular roadster din lume, a iesit de pe linia de asamblare de la Hiroshima si va fi pusa in vanzare in Europa in aceasta toamna. La nivel estetic, modelul cu facelift beneficiaza de un un spoiler frontal redesenat.

    Clientii europeni vor avea, de asemenea, la dispozitie o noua nuanta de gri, culoarea Gri Metropolitan fiind inlocuita cu Gri Dolphin. La interior panourile decorative si spitele volanului au fost redesenate.

    In Romania modelul va fi disponibil si cu un pachet sport pentru versiunea de top, Revolution. Sport Pack include jante de aliaj de 17 inch, carcasa proeminenta pentru cadrane, inele cadrane vopsite in gri, contur rama faruri de culoare neagra, carcase oglinzi exterioare negre,  hard top retractabil vopsit negru si bare de protectie pentru tetiere vopsite in argintiu.

    In ceea ce priveste siguranta, Mazda introduce un nou sistem de protectie pentru pietoni denumit “Capota activa”, care ridica automat capota daca este detectat impactul cu un pieton la viteze de peste 20 de km/h.

    Mazda MX-5 facelift va fi disponibil in Romania la un pret de pornire de 19.390 euro cu TVA inclus, incepand cu toamna lui 2012.

    Vizualizari: 1376