rss

Mazda MX-5 facelift, imagini oficiale cu sportiva nipona

  1. 15/11/2012
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: facelift, Mazda, MX-5
    Vezi toate fotografiile (12)

    Mazda a publicat prima galerie de imagini oficiale cu noul MX-5 restyling. Sportiva a trecut printr-un ultim facelift inainte de a fi inlocuita cu o generatie noua. Modelul poate fi comandat deja in Romania, fiind disponibil la un pret de baza de 19.390 euro cu TVA inclus.

    Inainte de a iesi de pe piata, actuala generatie Mazda MX-5 a trecut printr-o ultima operatiune de facelift. La nivel estetic modificarile sunt subtile, concentrandu-se in partea frontala, unde grila centrala a fost supradimensionata, conferindu-i un aspect general mai agresiv.

    Constructorul auto a operat si la capitolul siguranta, modificand spoilerul si reproiectand capota activa care se ridica automat la impactul sub 20 km/h cu un pieton. Astfel, noula Mazda MX-5 ofera un nivel mai bun de siguranta pentru pietoni, in deplin acord cu noile reglementari UE.

    Fiind una dintre cele mai populare sportive, inginerii Mazda au lucrat si la nivelul suspensiilor, sistemului si franare si directiei, in scopul imbunatatirii comportamentului sportiv si vitezei de reactie.

    In ceea ce priveste ofera de propulsoare, acestea raman aceleasi: unitatea 1.8 MZR de 126 CP cuplata la o cutie cu 5 trepte si motorul 2.0 MZR de 160 CP, combinat cu o cutie manuala cu 6 trepte sau cu una automata, disponibila optional.

    Clientii pot opta in continuare atat pentru versiunea cu soft-top, cat si pentru cea cu hard-top escamotabil, in timp ce paleta cromatica s-a imbogatit cu o nuanta speciala: Gri Delfin.

    Noua Mazda MX-5 facelift 2012 poate fi comandata deja in Romania, fiind propusa un pret de pornire de 19.390 euro cu TVA inclus.

    Vizualizari: 3981
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »