rss

Primele imagini cu noua generatie Mazda6

  1. 25/07/2012
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda, Mazda6, takeri
    Vezi toate fotografiile (4)

    Mazda a publicat primele imagini oficiale cu noua generatie Mazda6, care dezvaluie un aspect frontal puternic inspirat de conceptul Takeri. Modelul va debuta oficial la Salonul Auto de la Moscova.

    Dupa cateva saptamani de teasing, constructorul auto nipon s-a hotarat sa lanseze primele fotografii oficiale cu noua Mazda6. Acestea surprind o noua generatie mai dinamica, mai sportiva, cu un aspect frontal ce pastreaza liniile sinuoase ale prototipului Takeri, cu mici exceptii.

    Asadar, dupa cum era de asteptat, intre concept si versiunea de productie exista mici diferente: blocurile optice au o abordare usor simplificata, calandrul este mai putin impozant, iar oglinzile retrovizoare vin in aceeasi nuanta cu cea regasita pe caroserie.

    Desi nu au fost inca publicate informatii tehnice, noua Mazda6 va fi al doilea model din gama niponilor, dupa crossoverul CX-5, care va primi tehnologiile SKYACTIV (o platforma modulara mai usoara, unitati pe benzina mai eficiente si, pentru prima data pentru piata nord-americana, propulsoare diesel). Totodata, acesta va fi primul autovehicul echipat cu sistemul Mazda de franare regenerativa, i-ELOOP.

    Rivalul Mazda pentru Honda Accord, Ford Mondeo si Volkswagen Passat va fi prezentat in premiera mondiala in august, in cadrul Salonului Auto de la Moscova. Modelul va ajunge in showroomuri la inceputul anului viitor.

    Mai multe detalii privind noua generatie Mazda6 vor fi dezvaluite pe masura ce se apropie marele eveniment auto.

    Vizualizari: 2384
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »