rss

Noua Mazda6 a castigat premiul red dot pentru design

  1. 09/04/2013
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda, Mazda6
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua Mazda6 a primit premiul red dot 2013, oferit pe plan international pentru produsele cu un design remarcabil. Se adauga astfel inca un premiu in portofoliul varfului de gama Mazda si al temei de design KODO, Sufletul miscarii.

    Juriul, format din 37 de experti in design, a analizat concurentii pe baza a noua criterii, alegand noua Mazda pentru atribute cum ar fi nivelul ridicat de inovatie in design. KODO reprezinta filosofia de design Mazda destinata noii generatii de autovehicule.

    Mazda a mai fost rasplatita cu premii pentru design, ocupand primul loc in categoria modele concept la editia 2012 a German Design Council Automotive Brand Contest cu modelul Takeri, in timp ce noua Mazda6 s-a numarat printre finalistele World Car Design of the Year.

    Avand la baza conceptul Takeri, noua Mazda6 prezinta gama completa de tehnologii SKYACTIV si integreaza si cea mai avansata forma a viziunii Sustainable Zoom-Zoom.

    Noua Mazda6 este disponibila pe piata din Romania la un pret de pornire de 21.690 euro (TVA inclus), pentru motorizarea Skyactiv-G pe benzina de 2.0 litri si 145 CP. Ambele versiuni de caroserie, sedan si combi, sunt oferite la acelasi tarif.

    Pentru motorizarea diesel bi-turbo 150 CP, clientii interesati trebuie sa achite un tarif de pornire de 23.690 de euro (TVA inclus).

    Vizualizari: 2725