rss

Noua Mazda6, imagini si informatii oficiale

  1. 30/08/2012
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda, Mazda6
    Vezi toate fotografiile (11)

    Mazda prezinta imagini si informatii oficiale cu cea de-a treia generatie a modelului Mazda6. Avand ca sursa de inspiratie conceptul Takeri, noua generatie incorporeaza tehnologiile SKYACTIV si este echipata cu o serie de sisteme de siguranta revolutionare.

    Mazda va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Moscova noua Mazda6, cel mai nou model al constructorului, care beneficiaza atat linia de design Kodo, cat si de tehnologiile revoluţionare SKYACTIV.

    Spre deosebire de vechea generatie, noul model este mai agresiv, avand ca sursa de inspiratie conceptul Takeri si fiind promotor al noii filosofii de design denumita Kodo ("Suflet în miscare"). In plus, pentru prima data la un automobil Mazda, partea frontala integreaza LED-uri, pentru prima data la un automobil Mazda.

    Dimensiunile masinii, care poseda un ampatament de 2.830 de mm, asigura un spaţiu interior generos, mai mare decat în cazul generaţiei anterioare, iar cockpitul este orientat catre sofer. Pachetul de dotari include un display color cu ecran tactil si centrul de comanda HMI (Human Machine Interface).

    Noua Mazda6 este primul model care introduce sistemul de franare regenerativa “i-Eloop”, unic pentru autovehicule prin utilizarea unui capacitor si cu un rol semnificativ în economia de carburant. Consumul de combustibil este redus si cu ajutorul sistemul “i-stop”, precum si de tehnologia “single-nanotechnology” folosita pentru tratarea noxelor.

    Din lista de optionale fac parte dotari precum controlul fazei lungi (HBC), asistenţa la plecare din rampa (HLA), sistemul de semnalizare a franarii bruste (ESS), sistemul de monitorizare a “unghiului mort” (RVM), sistemul de avertizare la depasirea neprevazuta a liniilor de delimitare a sensului de mers (LDWS) precum si asistentul inteligent de oras (SCBS) care franeaza automat la viteze sub 30 de km/h daca sesizeaza un posibil impact.

    Dupa debutul programat pentru Salonul Auto de la Moscova, unde va fi dezvaluita versiunea pentru piata din Rusia, Mazda va aduce la Paris modelul european. Clientii rusi vor putea alege una din motorizarile pe benzina de 2.0 litri si 148 CP si 2.5 litri si 189 CP.

    Vizualizari: 2885
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »