rss

Mazda prezinta noua Mazda6 Wagon

  1. 05/09/2012
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Break, Mazda, Mazda6
    Vezi toate fotografiile (5)

    Mazda a publicat primele imagini oficiale cu versiunea break a noii Mazda6. Modelul va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris, unde va fi expusa si varianta sedan.

    Constructorul auto prezinta noul Mazda6 break, model ce va debuta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris. Tot aici va fi prezenta si varianta sedan, care a debutat oficial la Salonul Auto de la Moscova. Ambele modele prezentate in capitala europeana vor fi echipate cu noua motorizare SKYACTIV-D 2.2 diesel.

    Motorul SKYACTIV-D 2.2 diesel este disponibil in variantele Standard Power si High Power. Ambele derivate respecta standardele de emisii Euro6, valabile pentru Europa. Totodata, noua Mazda6 va fi disponibila cu motoarele pe benzina cu injectie directa SKYACTIV-G 2.0 si SKYACTIV-G 2.5.

    Mazda6 este al doilea autovehicul din noua generatie de modele Mazda care includ toate tehnologiile SKYACTIV si noua tema de design KODO – Sufletul Miscarii. De asemenea, acesta prezinta o gama avansata de tehnologii de siguranta si sistemul unic Mazda de franare regenerativa – i-ELOOP.

    Vanzarile pentru noua generatie Mazda6 vor lua startul in Europa la inceputul anului viitor. Salonul auto de la Paris se va desfasura intre 27 septembrie si 14 octombrie.

    Vizualizari: 1860
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »