rss

Editia speciala Mazda6 Takumi, in Romania de la 22.890 Euro cu TVA inclus

  1. 09/05/2012
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: editie speciala, Mazda, Mazda6
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda lanseaza pe piata din Romania noua editie speciala Mazda6 Takumi. Modelul este oferit la un pret de pornire de 22.890 Euro cu TVA inclus si are la baza versiunea de serie Mazda6 TE Sport.

    Beneficiind de o serie de dotari suplimentare, atat la nivel estetic, cat si mecanic, editia speciala Takumi este disponibila in doua versiuni de  motorizare: 2.0 litri benzina (155 CP) si 2.2 litri diesel (129 CP).

    Ambele motorizari pot fi comandate cu o cutie manuala, in 6 trepte. La exterior Mazda6 Takumi este echipata cu pachetul sport, care include grila fata si eleron spate, geamuri fumurii, jante de aliaj de 17 inci si senzori de parcare fata-spate. Totodata, modelul poate fi comandat cu noua culoare Gri Dolphin.  

    Habitaclul beneficiaza de tapiterie din piele combinata cu textil, sistem de navigatie TomTom  cu radio CD player si sistem Bluetooth cu activare vocala, aer conditionat automat cu reglare pe doua zone, scaune fata incalzite si pilot automat. Pentru un plus de sportivitate, Mazda6 Takumi este dotata cu un set de pedale din aliaj si cadrane de tip blackout cu iluminare rosie/albastra.

    Mazda6 Takumi Xenon va beneficia in plus fata de versiunea Takumi de faruri bi-xenon directionale cu sistem automat de curatare si de sistemul RVM, de monitorizare a vehiculelor din spate.   

    Vizualizari: 2077