rss

Noua Mazda3 vine la Frankfurt

  1. 22/08/2013
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda, Mazda3
    Vezi toate fotografiile (3)

    Noua Mazda3 va fi in centrul atentiei la standul Mazda de la Salonul Auto de la Frankfurt de anul acesta. Noul model va fi lansat pe piata in luna octombrie.

    Nivelul de echipare al noului model este unul generos pentru clasa compacta. Noul concept de conectivitate Mazda pozitioneaza cel mai bine vandut model al companiei in topul segmentului. Sistemul a adaugat unor functii de baza, cum ar fi afisarea e-mailurilor si a mesajelor sms, o gama de continut gratuit mobil care poate fi vizualizat in siguranta. Acesta include Facebook, Twitter si aplicatia Aha™, cu zeci de mii de posturi radio bazate pe tehnologie cloud, audio book-uri si altele.

    La fel ca si primele doua modele Mazda de noua generatie, Mazda3 beneficiaza de aceleasi linii ale filosofiei de design premiate KODO. Beneficiind de proportii mai mari decat generatia anterioara, noua Mazda3 prezinta si o interfata om-masina optimizata (HMI). Cele mai importante caracteristici includ Active Driving Display, sistemul Mazda de head-up display, un alt element rar in clasa si sistemul central de comanda redesenat care permite operarea eficienta a functiilor de infotainment fara a necesita privirea soferului.

    Noua Mazda3 este totodata al treilea model care integreaza gama completa de tehnologii SKYACTIV. Un centrul acestora se afla motoarele pe benzina foarte eficiente care genereaza intre 100 si 165 CP si un diesel de 150 CP. Acestea sunt cuplate la doua cutii de viteze: automata si manuala cu sase rapoarte pentru a livra performante impresionante pe o plaja larga si liniara de turatii precum si un consum de combustibil si emisii de CO2* remarcabile in conditiile de zi cu zi.

    Vizualizari: 4817
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »