rss

Mazda3 facelift, disponibila in Romania incepand de la 14.390 Euro, cu TVA

  1. 01/11/2011
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: facelift, Mazda3
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua Mazda3 facelift este disponibila pe piata din Romania la un pret de pornire de 14.390 Euro, cu TVA inclus. Modelul a beneficiat de o serie de modificari subtile atat la exterior, cat si la interior, iar gama de motorizari promite mai multa eficienta.

    La exterior se remarca noua grila frontala in cinci puncte, ale carei colturi incorporeaza noi faruri de ceata. Gama de culori pentru caroserie ofera opt nuante, printre care una noua, denumita Autumn Bronze Mica. Spoilerul posterior pentru versiunea hatchback este mai ingust decat la modelele anterioare iar elementele reflectorizante au fost pozitionate mai aproape de panourile laterale.

    La nivelul habitaclului, designerii au inlocuit culoarea rosie a ecranelor de pe bord cu o nuanta de alb, pentru mai multa vizibilitate, schimbatorul de viteze a fost imbracat in piele, iar zonele centrale ale scaunelor au un nou design si noi culori.

    Optional, noua Mazda3 facelift poate integra in consola centrala un sistem de navigatie TomTom, afisat pe un display sensibil la atingere de 5,8 inch.

    Gama de motorizari a modelului este formata din cinci motorizari, trei pe benzina si doua dieseluri. Pe frontul diesel, clientii pot alege una dintre unitatile 1,6l si 116 CP, respectiv 2,2l, oferita in doua versiuni de putere: 150 CP si 185 CP. Acestea po fi cuplate la o transmisie manuala cu sase trepte

    Motorizarile pe benzina includ un agregat de 1,6l si 105 CP, unul de 2l DISI echipat cu sistemul i-stop si cel mai performant, care echipeaza versiunea MPS, de 2,3l Turbo si 260 CP. Toate motorizarile respecta normele Euro V.

    Pachetul standard de siguranta activa include ABS, EBD, asistenta la franare, TCS (sistemul de control al tractiunii) si DSC. La acestea se adauga indicatorul de franare de urgenta (ESS) care avertizeaza conducatorii din spate in cazul in care se franeaza brusc, sistemul RVM, destinat monitorizarii partii din spate a autovehiculului, farurile bi-xenon adaptive si senzorii de parcare.

    Siguranta pasiva este oferita de cele sase airbag-uri frontale, laterale si cortina, de tetierele ce protejeaza gatul in caz de impact din spate, de pedalele deformabile si de coloana de directie capabila sa absoarba energia in situatia unei coliziuni.    

    Mazda3 facelift poate fi achizitionat pana la sfarsitul anului cu un avantaj client de 3.000 de euro, care include reducerea de 2.000 de euro din pretul final si contravaloarea pachetului de lansare – jante de aliaj si proiectoare de ceatai. Cea mai scumpa versiune costa 24.290 Euro, cu TVA inclus.

    Vizualizari: 2164
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »