rss

Mazda3: o poveste de succes fara sfarsit

  1. 25/03/2014
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda3
    Vezi toate fotografiile (1)

    O alta zi, un alt premiu international renumit pentru noua Mazda3. Modelul compact in varianta de caroserie sport a primit premiul Red Dot – Design de Produs 2014.

    Urmatorul succes major poate veni in curand. Mazda3 a fost selectata printre primele 3 finaliste atat pentru World Car of The Year 2014 cat si pentru World Car Design of the Year 2014.

    Recunoasterea primita de Mazda3, lansata in Europa toamna trecuta, demonstreaza aprecierea continua a designului inspirat din miscare KODO, utilizat la toate modele noii generatii a constructorului japonez. Inovatia in design, functionalitatea si ergonomia caracteristice Mazda3, au fost printre factorii decisivi care au dus la acordarea premiului de catre juriul format din 40 de experti independenti in design. Noul model compact merge pe drumul Mazda6, un alt autoturism cu design KODO care a castigat acest premiu anul trecut.

    KODO intruchipeaza vitalitatea brandului Mazda si este perechea perfecta pentru tehnologia SKYACTIV - baza pentru placerea de a conduce a acestor autoturisme eficiente*. Toate cele trei modele KODO (inclusiv CX-5) au fost apreciate pentru designul lor in mai multe ocazii. Mazda va primi premiul Red Dot pe 7 iulie la Aalto Theatre in Essen, Germania.

    In ceea ce priveste World Car of The Year 2014, Mazda3 este singurul autoturism din afara Germaniei in grupul de finalisti. Rivalii pentru primirea trofeului, alesi dintre 24 de candidati, sunt Audi A3 si BMW seria 4. Intre timp, juriul de experti in design va compara cel mai bine vandut model Mazda cu BMW i3 si Mercedes-Benz Clasa C. Castigatorii vor fi anuntati pe 17 aprilie la Salonul International Auto de la New York.

    Dupa ce a obtinut peste 150 de premii pana in acest moment si a ajuns la o productie de peste 4 milioane de unitati in ianuarie, acest premiu ar fi cel mai mare succes al Mazda3, introdusa pentru prima data in 2003. Va fi, de asemenea, o recunoastere a realizarilor Mazda si a directiei neconventionale pe care a adoptat-o cu noua generatie de modele.

    Vizualizari: 4264
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »