rss

Maybach ar putea deveni un sub-brand Mercedes

  1. 20/06/2011
  2. Tags: Aston Martin, Maybach, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)

    Maybach ar putea deveni un sub-brand pentru modelele de top ale marcii Mercedes-Benz, in cazul in care planurile de a se alia cu Aston Martin vor esua. Acest plan B va impiedica inchiderea unui nume, dupa ani de investitii si de prezenta pe piata.

    Astfel, daca Daimler nu va reusi sa incheie un acord cu Aston Martin, Maybach se va transforma intr-o divizie de lux Mercedes, care se va ocupa special de clientii bogati cu pretentii mari. De cealalta parte, sub umbrela AMG vor fi vandute versiunile sportive de inalta performanta.

    Momentan, cele doua case auto se afla in discutii pentru construirea unui prototip ultraluxos al carui interior va fi realizat manual. Acesta ar urma sa fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Ulterior, aceasta miscare ar putea continua cu intelegere pe termen lung intre Maybach si Aston Martin.

    Daca lucrurile vor decurge conform planului, schimbul va fi unul corect: Maybach va beneficia de cunostintele Aston Martin in materie de design interior, in special in ceea ce priveste combinarea materialelor hi-tech (cum ar fi fibra de carbon) si cu pielea. In schimb, Aston Martin va avea acces la tehnologiile si inovatiile dezvoltate de Mercedes.

    O decizie finala va fi luata pana la sfarsitul lunii iunie.

    Daimler este nevoit sa gaseasca solutie salvatoare dupa ce Maybach a reusit sa produca doar 157 masini anul trecut, in conditiile in care initial estimase o cifra de productie de 1.500 de unitati.

    Vizualizari: 1560
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »