rss

SUV-ul Maserati ar putea fi denumit Cinqueporte

  1. 21/10/2011
  2. Categoria: Maserati
  3. Tags: Maserati, Quattroporte, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Primul SUV din istoria Maserati ar putea primi numele Cinqueporte, si nu Kubang cum s-a vehiculat pana in prezent. Potrivit unor publicatii italiene, denumirea a fost deja inregistrata.

    Versiunea de serie a conceptului Kubang, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, ar putea fi oferit pe piata sub numele Cinqueporte. In lipsa unei confirmari oficiale din partea constructorului auto, denumirea ar mai putea anunta chiar o versiune cu hatch a lui Quattroporte.

    Aceasta ipoteza nu este lipsita de fundament, dat fiind faptul ca in 2008 casa de design Studiotorino a prezentat un concept denumit astfel. Exemplarul respectiv a fost livrat unui client generos din Orientul Mijlociu.,

    Mai mult decat atat, Maserati a inregistrat logo-ul Cinqueporte facand apel la acelasi stil de font ca si in cazul Quattroporte.

    Revenind la SUV-ul Maserati, un prim prototip a fost lansat in 2003 la Salonul Auto de de la Detroit. Exemplarul dezvaluit la Frankfurt a fost dezvoltat pe platforma tehnica a varului de grup Jeep Grand Cherokee.

    La capitolul motorizari nu se cunosc momentan informatii, insa este de asteptat ca primul off-roader de lux al Tridentului sa beneficieze de noua generatie de propulsoare V8, dezvoltate de Ferrari, si de un V6 diesel de 3,0 litri, derivat din alte unitati ale grupului Fiat-Chrysler.

    Vizualizari: 2501
    Citroën C4 Picasso

    Citroën C4 Picasso

    Pret: 5.000 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

    Toate anunturile »