rss

Cum arata un SUV in viziunea Maserati (video)

  1. 14/09/2011
  2. Categoria: Maserati
  3. Tags: Maserati, SUV
    Vezi toate fotografiile (3)

    Maserati a lansat la Salonul Auto de la Frankfurt mult-asteptatul Kubang, un concept ce anticipeaza viitorul SUV al Tridentului. Baza mecanica a fost imprumutata de la Jeep Grand Cherokee.

    Desent de Lorenzo Ramaciotti cu scopul clar de conserva ADN-ul brandului italian regasit pe berlinele, coupe-urile si sportivele Maserati, prototipul se remarca prin liniile impunatoare si, totusi, alunecoase, gata sa semene frica printre concurenti.

    Kubang, o intoarcere in prezent a conceptului cu acelasi nume prezentat in 2003 la Detroit, vine sa confirme intentia italienilor de a lansa pe piata in SUV, cu riscul de a-si induce in eroare fanii.

    Avand la baza platforma tehnica a varului de grup Jeep Grand Cherokee, versiunea de serie va prelua si dimensiunile generoase ale acestuia. Totusi, componente principale precum suspensiile, franele, directia, vor fi dezvoltate la Modena, special pentru off-roaderul de lux Maserati.

    Desi momentan nu se cunosc motorizarile, este de asteptat ca noul model sa primeasca noua generatie de propulsoare V8 dezvoltate de Ferrari si un V6 diesel de 3,0 litri, derivat din alte unitati ale grupului Fiat-Chrysler. Cele doua motoare vor fi asistate de o transmisie automata cu opt trepte.

    Pe langa conceptul Kubang, Maserati a mai prezentat la Frankfurt noul GranCabrio Fendi, o editie limitata ce are la baza versiunea V8 de 4,7 litri si 440 CP, realizata in colaborare cu celebra casa de moda Fendi.

    Vizualizari: 3356
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »