rss

Programul "Rabla 2010", marea speranta a industriei auto romanesti

  1. 26/02/2010
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: Dacia, oferte, Programul Rabla
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce guvernul a dat startul programului “Rabla 2010”, importatorii au inceput sa se intreaca in oferte, doar-doar acestea i-ar ajuta sa iasa din declinul care a afectat industria auto romaneasca anul trecut si la inceputul acestui an.

     

    Tendinta generala este de a cumula reducerile de pret din ofertele deja existente cu voucherele pe care le primesc clientii prin programul “Rabla”. Brandurile pun in joc la inceputul acestui an bugete de promovare de zeci de mii de euro.

     

    Astfel, nutrind speranta ca la asemenea oferte este greu de rezistat, mai toti importatorii si dealerii le-au lansat o data cu demararea programului de innoire a parcului auto. Unii dintre ei merg atat de departe, incat ajung la subtilitati psihologice, de tipul “Dacia Logan de la 1 euro pe zi”.

     

    Asadar, cei interesati sa-si achizitioneze masini noi prin programul “Rabla” pot alege dintre ofertele scoase la bataie de: Citroen, Dacia, Fiat, Chevrolet, Hyundai, Nissan, Mazda, Ford, Opel, Seat, Renault, Suzuki, Skoda sau Volkswagen.

     

    In 2010, prima de casare in cadrul Programului “Rabla” este tot in valoare de 3.800 de lei, dar a fost introdus sistemul de vouchere, astfel incat pot fi obtinute de catre o persoana fizica pana la 3 vouchere, ce insumeaza aproximativ 2.800 de euro. Tichetul valoric se va obţine de catre proprietarul unui autovehicul mai vechi de zece ani, care este inmatriculat in România inainte de 31 decembrie 2006, si care a predat autovehiculul uzat spre casare unui operator economic autorizat, obtinand in acest sens un certificat de distrugere.

     

    Guvernul estimeaza ca in acest an va scoate din circulatie cel putin 60.000 masini uzate, prin "Programul Rabla".

     

    Vizualizari: 3159