rss

Rusii de la Marussia pregatesc sapte noutati pentru Frankfurt

  1. 27/12/2010
  2. Categoria: Luxgen
  3. Tags: Formula 1, Frankfurt, marussia
    Vezi toate fotografiile (8)

    Dupa ce s-au facut cunoscuti in intreaga lume cu armamentul si apetitiul pentru vodka, (nu mai mentionam regimurile politice si rolul jucat in conflictele mondiale) rusii vin din urma si in domeniul auto.

    Producatorul rus Marussia pregateste de zor sapte noi modele care urmeaza a fi prezentate oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din 2011. Daca aveati impresia ca atacul rusilor se opreste aici, aflati ca planuiesc deschiderea de noi showroomuri, plus debutul european in Formula 1.

     Pentru faimoasa competitie sportiva, Marussia a cumparat o parte din echipa Virgin si a redenumit-o Marussia Virgin Racing.

    Potrivit ultimelor zvonuri aparute in presa auto, constructorul rus va aduce la Frankfurt noutati precum un coupe, un SUV de lux, un sedan, un city car, dar si alte modele despre care nu se cunosc inca detaliile.

    Noile autoturisme vor completa gama formata din supercarurile B1 si B2 si SUV-ul recent lansat F2, toate echipate cu propulsoare dezvoltate in colaborare cu Cosworth. Se pare ca noile modele vor fi asamblate in Germania si Belgia. Totodata, in planul de afaceri ar putea figura si un posibili export pe piata americana.

    Hmmm, rusii si americanii?!

    Vizualizari: 1801
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »