rss

Lotus si Naomi Campell pentru victimele din Haiti

  1. 16/02/2010
  2. Categoria: Lotus
  3. Tags: haiti, Lotus, Naomi Campbell
    Vezi toate fotografiile (4)

    Desi a trecut mai bine de o luna de la devastatorul cutremur din Haiti, producatorii auto inca se inghesuie sa stranga fonduri pentru ajutorarea victimelor. Ultima companie care intra in hora este Lotus, britanicii alaturandu-si in acest scop numele cu celebra Naomi Campbell.

    Lotus a lansat editia limitata Evora "Naomi for Haiti" formata din opt unitati care poarta semnatura designerului Donato Coco, acesta fiind ajutat chiar de cunoscutul topmodel. Masinile vor fi scoase la licitatie pe 18 februarie in cadrul evenimentului caritabil Fashion for Relief, iar banii stransi in urma vanzarii celor opt Lotus Evora "Naomi for Haiti" vor ajunge la White Ribbon Alliance, organizatie care ajuta la reconstructia infrastructurii medicale din Haiti.

    "Tragedia din Haiti m-a intristat profund. Atat de multi oameni au murit sau au fost sever afectati de cutremur; femeile si copii sunt cei mai vulnerabili in fata unor astfel de dezastre. Moda este universala, personala si atinge pe toata lumea. Sunt foarte bucuroasa ca Lotus Cars ma sprijina in aceasta actiune caritabila si sunt sigura ca, cu asemenea ajutoare generoase, vom reusit sa strangem fondurile necesare pentru a ajuta la salvarea vietilor femeilor si copiilor", a spus Naomi Campbell.

    Vizualizari: 1281