rss

Lotus deschide o noua reprezentanta in Brisbane

  1. 19/10/2009
  2. Categoria: Lotus
  3. Tags: Australia, Lotus
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul britanic Lotus se pregateste de lansarea lui Evora in Australia, prin deschiderea unei noi reprezentante in Brisbane. Noul centru, care va fi cunoscut sub numele de Lotus Brisbane, va fi operat de catre Euromarque.

    "Lotus ofera un plus puternic pentru brandurile existente, reprezentate de Euromarque. Lotus Brisbane a avut o asociere anterioara cu Lotus, fapt ce adauga beneficii suplimentare, atat la nivel de afaceri si in mod natural la nivelul relatiilor." au declarat oficialii Lotus.

    Concesionarul va gazdui intreaga gama de vehicule Lotus, inclusiv Elise S, Exige S, Europa S si SE si incepand cu anul 2010, noul Evora.

    "Suntem impresionati de directia actuala si viitorul lui Lotus," a declarat Greg Willims, principalul distribuitor Euromarque.

    Modelul Evora, ce urmeaza sa fie lansat in 2010 va fi propulsat de un motor 3.5 litri capabil sa genereze 276 CP la 6.400 rpm si 350 Nm cuplu maxim  de la 4.700 rpm. Cu toate acestea, preturile pentru Australia nu au fost inca anuntate.

    Vizualizari: 1221