rss

Jarno Trulli participa activ la dezvoltarea lui Lotus Evora Cup

  1. 15/02/2010
  2. Categoria: Lotus
  3. Tags: Evora Cup, Jarno trulli, Lotus
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lotus si-a anuntat de curand intentia de a reveni in forta in sporturile cu motor, iar pentru asta pilotul de Formula 1 Jarno Trulli a fost cooptat in echipa care dezvolta versiunea Evora Cup.

    Masina a fost testata pentru prima data saptamana trecuta, cand a efectuat cateva tururi pe circuitul Snetterton din Norfolk, Anglia, iar Trulli, impreuna cu inginerul Gianluca Pisanello, a furnizat informatiile necesare setarii aerodinamicii pentru abordarea cu diferite viteze a virajelor, reglarea suspensiei si a geometriei. "M-am simtit bine la volanul versiunii de strada a lui Lotus Evora si cred ca Evora Cup va fi o masina foarte competitiva. A fost ca un premiu sa fiu primul pilot care se urca la volanul lui Evora Cup, chiar daca circuitul m-a pus la grea incercare din cauza conditiilor de iarna", a spus pilotul italian.

    La 35 de ani, Jarno Trulli se poate lauda ca este unul dintre veteranii Formulei 1, competitie in care participa din 1997, are peste 190 de Mari Premii disputate, patru pole-position-uri si o victorie. Din sezonul acesta italianul va alerga pentru Lotus F1.

    Daca dezvoltarea lui Lotus Evora Cup decurge conform planului, britanicii vor prezenta in premiera aceasta versiune la Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare. Noul automobil de competitie al companiei va avea un pret de plecare de 120.000 lire sterline (aproape 140.000 euro) - fara sa includem si taxele. 

    Vizualizari: 1618
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »