rss

Vrei de pe eBay: Lincoln Sentinel Concept (cu galerie foto)

  1. 07/07/2009
  2. Categoria: Lincoln
  3. Tags: Concept, Ebay, Lincoln, sentinel
    Vezi toate fotografiile (16)

    Sentinel a fost unul dintre conceptele Lincoln de la Salonul Auto de la Detroit din 1996, iar momentan e disponibil pe eBay pentru un pret "Buy it Now" de 48.500 USD.

    Stilul masinii este un amalgam (nu prea reusit am zice noi) compus din tuseuri preluate de la modelul Continental din 1961, Facel Vega Excellence din anii '50 si un pic de New Edge via Ford, adica destul ca trecatorii sa va observe la volanul ei.

    Nimic mai fals, din pacate, caci Sentinel este doar o macheta la scara, cum se vede si in galeria foto. Nu are tren de rulare si motor, nici macar un interior in sensul clasic, deci nu-i de mirare ca nu s-a vandut cand a mai fost pus la vanzare pentru... 80.000 de dolari.

    Cea mai buna tactica e asteptarea, caci sunt sanse bune ca pretul sa mai scada sau licitatia in ultimul moment, ceea ce poate duce, de asemenea, la o valoare mult mai mica.

    Sentinel Concept Car
    , desi nu e cel mai reusit studiu al ultimelor decenii, poate fi o completare interesanta la o colectie de acest fel, dar in nici un caz la acest pret.

     

    Vizualizari: 1280