rss

Lincoln in fata unui downsizing serios

  1. 28/07/2009
  2. Categoria: Lincoln
  3. Tags: Auto economie, clasa compacta, Downsizing, Lincoln, Navigator
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se aude ca americanii isi vor reevalua serios oferta de modele, vrand sa faca un donwsizing serios pentru a putea deveni cu adevarat competitivi. Vizati sunt leviathani ca Navigator sau Town Car, care de mult nu se mai vand bine, urmand ca Lincoln sa intre in forta in segmente unde, in mod traditional, nici nu s-ar fi pus problema. Vremurile disperate cer masuri in consecinta.

    Primul pas, se pare, ar fi dezvoltarea unei compacte, bazata pe platforma de succes a lui Focus. Vestea n-a fost confirmata cu prea multa incredere de oficialii companiei, lasand destul loc pentru interpretari. Americanii au mai cochetat cu acest subiect, prezentand cateva concepte, dar de la studiu la model de serie e cale lunga.

    Pana se va decide soarta versiunii amintite, aparitia unui crossover compact - construit tot pe o platforma Ford - pare mai probabila, cel mai devreme din 2011. Ar fi un pas mai usor (caci americanii ar putea contesta o compacta Lincoln), indeajuns insa sa semnaleze ca e rost de schimbare in mentalitatea companiei, dupa care, daca miscarea va fi bine primita, poate da unda verde si compactei.

    Cat despre modelele considerate “neviabile”: se pare ca Navigator va fi scos din productie in 2011, impreuna cu Town Car.

    Vizualizari: 1256
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »