rss

Noul Lexus GS, primele imagini oficiale

 1. 19/08/2011
 2. Categoria: Lexus
 3. Tags: Gs, Lexus
  Vezi toate fotografiile (8)

  Lexus a dezvaluit noul GS la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach, in California. Modelul va fi disponibil atat cu un motor pe benzina, cat si cu un sistem de propulsie hibrida.

  Ambele versiuni fac apel la propulsorul V6 de 3.5 litri, in cazul modelului hibrid fiind asistat de o unitate electrica. Desi nu au fost inca dezvaluite informatiile tehnice, noul GS 450h ar putea fi pus in miscare de un sistem hibrid ce produce in jur de 340 CP. Cifrele exacte ar putea fi facute publice in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

  Noul rival al Mercedes E-Klasse, Audi A6 si BMW Seria 5 se aliniaza noii directii de design botezata L-Finesse. La exterior se remarca grila frontala agresiva, pusa in valoare de baghetele cu tehnologie LED.

  La interior spatiul pentru pasageri au fost marit, iar cel pentru bagaje a crescut cu aproape 25%. Lexus ofera in echiparea standard Bluetooth, un sistem audio performante, zece airbaguri si multe altele.

  Gama de motorizari va include si un propulsor diesel, pana acum absent din oferta GS, care va juca un rol important pe pietele europene. Aceasta versiune ar putea fi disponibila incepand din anul 2013.

  Lexus GS 450h va avea un pret de pornire de peste 50.000 euro.  Vizualizari: 2583