rss

Lexus planuieste un SUV compact si un roadster

  1. 06/08/2012
  2. Categoria: Lexus
  3. Tags: Lexus, LFA, Roadster, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lexus intenioneaza sa isi imbogateasca gama de modele cu doua noi propuneri: un SUV compact si LFA Roadster, sportiva inspirata de prototipul LF-LC.

    Lexus va debuta in segmentul SUV-urilor compacte cu un crossover asteptat pe piata la finele acestui an. Autotorismul va fi echipat cu motorizari cu patru cilindri, precum si cu un sistem de propulsie hibrid.

    SUV-ul va juca un rol important in strategia casei auto de a cuceri cat mai multi clienti pe piata premium, acaparata intr-o foarte mare masura de rivalii germani de la Audi, BMW si Mercedes.

    Modelul este cunoscut pana in prezent sub denumirea CX, nume prea putin inspirat pentru a fi pastrat si pentru comercializare, data fiind prezenta pe piata a modelului Mazda CX-4. Totodata, casa auto va inlocui actuala generatie a SUV-ului RX cu una noua in anul 2014.

    Printre planurile Lexus mai figureaza si un un coupe ce are ca sursa de inspiratie conceptul LF-LC. Acesta va intra in competitie cu  Aston Martin Vantage/DB9 si Porsche 911 Turbo. Modelului LFA Roadster, programat sa debuteze in 2014, i sa va alatura o a doua sportiva, bazata de aceasta data pe GS.



    Vizualizari: 1672
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »