rss

Lexus lanseaza in Romania versiunea F-Sport a modelului Lexus CT 200h

 1. 09/02/2012
 2. Categoria: Lexus
 3. Tags: ct 200h, Lexus
  Vezi toate fotografiile (1)

  Lexus lanseaza pe piata din Romania noul CT 200h F- Sport, versiunea sport a modelului CT 200h. Modelul beneficiaza de o noua suspensie, precum si de o serie de elemente distinctive, ce ii confera un caracter sportiv.

  Lexus CT200h F-Sport a debutat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt si se remarca printr-un exterior mai agresiv si elemente suplimentare de design interior, care imbogatesc echiparea de baza.

  Printre detaliile stilstice se numara barele de protectie fata si spate cu aspect aerodinamic, grila fata modificata si un eleron hayon extins cu 30 mm, ce maximizeaza performantele aerodinamice ale modelului.

  Jantele de aluminiu inchis la culoare de 17 inch cu ornamente negre si insemnele F-Sport de pe laterale completeaza aspectul exterior.

  Elementele de design interior includ volanul din piele perforata, disponibil exclusiv pe versiunea F-Sport, pedalele cu insertii din aluminiu, linia neagra a plafonului si praguri inscriptionate cu numele modelului. Tapiteria scaunelor este disponibila in doua variante.

  In completarea dotarilor modelului CT 200h, versiunea F-Sport este echipata si cu elemente de suspensie si directie sport, care imbunatatesc performantele dinamice ale masinii. Nivelul emisiilor Co2  este de numai 94 g/km.

  Vizualizari: 1828
  Ford C-Max

  Ford C-Max

  Pret: 6.850 EUR, An: 2012, Kilometri: 168.850 detalii »

  Toate anunturile »