rss

Lexus Hotspot ofera Wi-Fi in echiparea standard

  1. 21/03/2014
  2. Categoria: Lexus
  3. Tags: Lexus Hotspot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Marca Lexus este prima marca premium ce introduce in echiparea standard, pentru toate modelele din gama, o dotare inedita pentru piata auto din Romania: incepand cu luna februarie 2014 orice model Lexus este oferit cu Lexus Hotspot in echiparea standard. Router-ul W-LAN este oferit impreuna cu trafic de date pentru o perioada de 1 an, in limita a 2 GB/luna, trafic disponibil numai pe teritoriul Romaniei.

    Conectivitatea permanenta la internet - asigurata prin intermediul Lexus Hotspot - vine sa  completeze oferta existenta de servicii, de care clientii Lexus beneficiaza inca de la nivelul standard de echipare: cinci ani garantie – cea mai lunga perioada de garantie oferita pe piata premium – si cinci ani Lexus Euro Assistance - cel mai cuprinzator pachet de mobilitate din piata inclus la livrarea unui model nou.

    Sistemul Lexus Hotspot este un dispozitiv proiectat special pentru masina, alimentat la baterie, cu o dubla-antena ce asigura trafic la viteze ridicate, imbunatateste receptia semnalului si minimizeaza problemele efectului Doppler. Prin intermediul sau se pot conecta simultan prin wireless la internet pana la 5 dispozitive (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, sisteme de joc etc.) iar garantia oferita pentru acest dispozitiv original este de 3 ani, termen specific tuturor accesoriilor Lexus.

     “Faptul ca Lexus este primul jucator din piata premium care introduce wifi in echiparea standard este expresie a spiritului avangardist al marcii, fiind prima marca premium care a introdus tehnologia hibrida pentru un model de serie, in prezent unica ce ofera acest sistem de propulsie pentru orice model din gama sa. In plus, marca Lexus este renumita pentru atentia cu care isi trateaza clientii, fiind preocupata sa fie la curent cu nevoile acestora si chiar sa le anticipeze; serviciile de conectivitate la viteza mare oferite prin intermediul Lexus Hotspot reprezinta o manifestare a acestei preocupari”, a declarat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager Lexus in cadrul Toyota Romania.

    Vizualizari: 3284
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »