rss

Lexus CT 200h, cinci stele conform noilor standarde de siguranta din Japonia

  1. 29/11/2011
  2. Categoria: Lexus
  3. Tags: ct 200h, Lexus
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce a obtinut cinci stele la testele EuroNCAP, cu un scor de 83/100, noul Lexus CT 200h primeste punctajul maxim la testele de siguranta pe anul 2011, realizate conform noilor standarde introduse in Programul de Evaluare a Autovehiculelor noi din Japonia (JNCAP) incepand cu acest an.

    Noua structura a hibridului premium grupeaza protectia oferita pasagerilor si protectia pietonilor in cazul unui impact intr-o singura categorie de acordare a scorului de siguranta, realizand o evaluare generala in privinta sigurantei, cu scoruri de la una la cinci stele.

    Modelul CT 200h a primit punctajul maxim de 5 stele, la acest rezultat contribuind: habitaclul rigid, structura care absoarbe energia impactului, atat in cazul pasagerilor, cat si in cazul pietonilor, scaunele echipate cu tehnologia WIL de reducere a leziunilor la nivelul coloanei cervicale si cele opt airbag-uri.

    Noul Lexus CT 200h este singura masina in segmentul sau care ofera airbag de genunchi atat pentru sofer, cat si pentru pasagerul din dreapta. Modelul european are 8 airbag-uri in dotarea standard.
        
    Tot in echiparea standard intra sistemul de franare regenerativa controlat electronic (ECB-R), ce incorporeaza Sistemul Anti-Blocare roata (ABS), Asistenta la franare, Controlul Tractiunii (TRC)  si Controlul Stabilitatii (VSC).

    Vizualizari: 1476
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »