rss

Video: Lexus LF-A, detalii de interior

  1. 02/12/2009
  2. Categoria: Lexus
  3. Tags: Lexus, Lexus LF-A
    Vezi toate fotografiile (4)

    Filmuletul de mai jos prezinta in detaliu, habitaclul noului Lexus LF-A si functionarea bordului digital. Video-ul a fost realizat la Salonul Auto din Las Vegas, unde masina si-a facut debutul, dupa prezentarea initiala de la Tokyo.

    Dupa cum spuneam, materialul ne permite sa vedem cu functioneaza tabroul de bord, cu atat mai mult cu cat, sistemul de navigatie are un nou tip de comanda similar cu mouse-ul unui computer.

    Instrumentatia propusa de japonezi integreaza mai multe functii, in ciuda designului minimalist, si variaza de la simpla gestionare a dispozitivelor de iluminare pana la administrarea cronometrului pentru pista.

    Lexus LF-A este animat de un propulsor V10 de 4,8 litri amplasat central fata care este capabil sa dezvolte o putere maxima de 560 CP la 8.700 rpm si 480 Nm de cuplu la 6.800 rpm. Conectat la o transmisie secventiala cu sase trepte si diferential Torsen cu alunecare limitata, LFA accelereaza de la 0-100 km/h in doar 3,7 secunde si atinge o viteza de top de 325 km/h.

    Masina va fi construita intr-un numar limitat de  500 de exemplare.

    Vizualizari: 1497