rss

Spionat: Lexus LF-A

  1. 01/10/2009
  2. Categoria: Lexus
  3. Tags: Lexus, Spionat
    Vezi toate fotografiile (6)

    Iata cateva fotografii-spion care au capturat un model Lexus LF-A aproape gata de productie, in timpul unor teste realizate in Europa. Masina a fost surprinsa aproape complet nedeghizata.

    Aceste imagini arata un model mai mult decat pregatit pentru drum, spre deosebire de ultima data cand a fost spionat, in luna iunie. In prezent se pare ca avem o caroserie finalizata, inclusiv barele de protectie fata si spate, spoilerele si difuzorul din partea posterioara. Singurele portiuni ascunse au ramas blocurile optice. Fotografiile spion anterioare sugerau ca stopurile erau sub forma unor benzi cu LED-uri, in timp ce blocurile optice fata aveau forma triunghiulara.

    Se zvoneste ca autoturismul va fi echipat cu un motor V10 de 4.8-litri capabil sa produca pana la 600 CP. Probabil ca se va utiliza in continuare fibra de carbon atat pentru interior, cat si pentru anumite portiuni de la exterior, tocmai pentru a se mentine o greutate scazuta. Masina este echipata cu jante din aliaj cu cinci spite duble.

    Prezentat pentru prima oara sub forma unui concept la NAIAS, in 2005, LF-A a fost, de asemenea, vazut in varianta cabrio in ianuarie 2008.

     

    Circula zvonuri cum ca Lexus LF-A va fi expus la Tokyo Motor Show, desi, anterior se anunta ca masina va fi lansata in 2011.

    Foto: copyright by Automedia

    Vizualizari: 1085