rss

Lexus ofera pentru LS facelift vopsea rezistenta la zgarieturi

  1. 20/10/2009
  2. Categoria: Lexus
  3. Tags: Lexus, Ls, Nissan, Toyota, vopsea
    Vezi toate fotografiile (1)

    Micile zgarieturi capatate in parcarile mall-urilor sau in cele ale cafenenelor de lux pot fi extrem de enervante pentru proprietarul unei limuzine abia achizitionate, insa nu si pentru afaceristul care s-a convins de calitatile “noului” Lexus LS.

    Recent trecuta printr-un facelift discret, nava-amiral a marcii premium Toyota propune o vopsea rezistenta la scrijeleli, capabila, totodata, sa se regenereze in caz de deformari usoare.

    Potrivit specialistilor japonezi, vopseaua nu necesita o intretinere speciala si, in plus, poate preveni degradarea luciului si nuantei originale, gratie unui ingredient special ce “incurajeaza” efectuarea legaturilor la nivel molecular.

    Odata adaugat, acesta creste elasticitatea vopselei, care devine mult mai rezistenta la stricaciuni provocate de obiecte contondente, ploi acide sau razele solare.

    Interesant este faptul ca un adevarat pionier in acest domeniu nu este Toyota, ci Nissan, care a lansat un produs similar tocmai in 2005. Eh, si englezii au inventat fotbalul...

    Vizualizari: 3200