rss

Lexus LF-A va fi disponibil numai in 150 de exemplare in SUA

 1. 25/11/2009
 2. Categoria: Lexus
 3. Tags: exemplare, Lexus, LF-A
  Vezi toate fotografiile (1)

  Lexus a confirmat in aceasta saptamana ca noul supercar LF-A va fi oferit pentru clientii din America de Nord, printr-un program de leasing de doi ani.

  Masina este programata spre vanzare incepand cu 11 ianuarie, insa numai 150 de autoturisme au fost puse la dispozitia potentialilor clienti din SUA. Cumparatorii canadieni vor trebui sa se limiteze la doar zece unitati ale lui LF-A .

  Lexus
  a inceput sa accepte cererile de "cumparare", inca din luna octombrie. Productia este programata sa inceapa luna viitoare, totalizand in final doar 500 de masini la nivel mondial.

  Din cele 500 de unitati, fiecare LF-A va fi personalizabil. Clientii vor fi chiar in masura sa precizeze ce tip de accesorii si elemente de interior doresc, cererea nefiind trimisa spre productie pana cand comanda nu este finalizata. Supecarul este propulsat de un motor V10 de 4.8-litri, care produce in jur de 500 CP si este capabil sa atinga o viteza de top de 326 km/h.

  Pretul oficial pentru Lexus LF-A a fost stabilit la 375.000 dolari, insa prin programul de leasing, ratele lunare ar putea costa pana la 10.000 dolari pe luna, inclusiv dobanzi, impozite si asigurari.

  Vizualizari: 1387