rss

Lexus IS350 C de la Fox Marketing

  1. 27/10/2009
  2. Categoria: Lexus
  3. Tags: Fox Marketing, IS F, IS350 C, Lexus, Sema
    Vezi toate fotografiile (8)

    SEMA ne va delecta si anul acesta cu o groaza de creatii aflate la limita dintre spectaculos si bizar, insa pe noi ne intereseaza, cu precadere, cele care reusesc sa lase urme adanci pe ambele teritorii.

    Printre ele se va afla si acest Lexus IS350 C incredibil de verde, ce va incerca sa atraga cat mai multi curiosi spre standul celor de la Fox Marketing.

    Fox Marketing nu se afla la prima isprava de acest gen: in 2008, tunerul din Pennsylvania a prezentat un minunat program de individualizare pentru Lexus IS F si, ca atare, sequel-ul de anul acesta nu avea voie sa se lase mai prejos. Si nu s-a lasat, gratie cumulului de modificari tehnico-stilistice care l-au transformat intr-unul dintre cele mai cu vino-incoa cabriolete din Vestul Salbatic.

    Dincolo de anterior mentionata culoare si jantele de 20 de inch incaltate cu anvelope Toyo, acest IS 350 C se dezvaluie ca un real competitor pentru orice masina dotata cu logo-uri “M”, “AMG” sau “RS” gratie unui V6 supraalimentat in stare de 405 CP.

    Nu stim, deocamdata, cat de repede ajunge la 100 km/h, dar ne putem inchipui cat de repede opreste de la 100 km/h: in spatele jantelor de culoare neagra “odihneste” un sistem de franare cu discuri de 356 mm, actionate de etrieri cu sase pistonase.

    Vizualizari: 1399