rss

Lexus CT 200h, primul teaser

 1. 12/02/2010
 2. Categoria: Lexus
 3. Tags: Hibrid, Lexus, lexus ct 200h, lexus lf-ch concept
  Vezi toate fotografiile (1)

  Lexus a publicat primul teaser cu noul CT 200h, un automobil compact a marcii premium a constructorului auto Toyota. Modelul va fi prezentat luna viitoare la Salonul Auto de la Geneva.

  Imaginea se concentreaza pe initialele masinii care rup nomenclatura traditionala a modelelor Lexus. Ne intoarcem la masina, care nu ar trebui sa prezinte diferente majore comparativ cu Lexus LF-Ch, concept car prezentat in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

  Versiunea de serie va masura in lungime 430 cm, 179 cm in latime si 140 cm in inaltime. Principala particularitate a acestui model va fi la nivel tehnic, acesta urmad a fi oferita spre vanzare numai cu propulsie hibrida. Sistemul este mostenit de la Toyota Prius si Lexus HS 250h.

  La momentul lansarii acesta va fi numai in versiunea 200h, urmand sa apara pe piata si mai-puternicele 300h si 400h. Asadar, Toyota se concentreaza asupra hibrizilor pentru a putea ataca Audi A3 si BMW Seria 1, pe un teren pe care concurentii germani sunt absenti momentan.

  Vizualizari: 2026