rss

Lexus IS-F Cabrio soseste in 2011

  1. 09/07/2009
  2. Categoria: Lexus
  3. Tags: Coupe-Cabrio, IS-F, is-f cabrio, Lexus, Lexus IS-F
    Vezi toate fotografiile (1)

    Potrivit unei stiri publicate de revista Car and Driver, divizia de lux a celor de la Toyota lucreaza in prezent la o versiune cabrio a sedanului IS-F, care ar urma sa fie lansata spre sfarsitul anului 2010 sau cel mai tarziu la inceputul lui 2011.

    Viitorul rival pentru BMW M3 Cabrio, care va fi similar cu noul Lexus IS-C dezvaluit anul trecut la Paris, ar urma sa primeasca un acoperis retractabil hard-top si va fi echipat cu acelasi motor supraalimentat V8 de 5,0 litri si 420 CP de pe modelul din care deriva.

    Conectat la o transmisie automata Fast-Shift cu opt trepte, propulsorul ajuta masina sa atinga o viteza de varf de 270 km/h si sa accelereze de la 0-100 km/h in mai putin de 4,6 secunde cat reuseste sedanul deoarece va fi mult mai usoara.

    Noul Lexus IS-F Cabrio nu va inlocui in gama modelul coupe-cabrio SC430. Totusi, ajuns aproape de finalul ciclului de viata, oficialii japonezi se gandesc deja la un inlocuitor pentru acesta din urma, fiind posibila o versiune roadster. In schimb, modelul LF-A nu va avea si varianta cabriolet.

    Vizualizari: 1255